Na kvalitním vybavení nešetřete

Ono se říká, že zavedením konvektomatů do profesionálních kuchyní začal docela jiný věk gastronomie.

· Ale, jak je to možné?
· Co se stalo?
· Jaký je rozdíl mezi konvektomatem retigo a dosavadním vybavením?
· Proč zrovna tento přístroj je tak výjimečný?
· Nejedná se jen o prodejní marketingový tah?

Každý může mít různý názor, a každého mohou napadnout jiné otázky, ale pravdou je, že konvektomat retigo je skutečně pomocník k nezaplacení!
Na jakém principu konvektomaty retigopracují, to ví dnes už každý profesionální kuchař. O tom ani není třeba diskutovat. Ale právě z těchto znalostí a zkušeností vyplynou na povrch kvalitní vlastnosti těchto pomocníků.

muž, rukavice, pohled z trouby

Kvalitní konvektomatVám
1. ušetří mnoho času,
2. ušetří spoustu prostoru,
3. ušetří náklady vynaložené na přípravu pokrmů,
4. poskytne docela jinou chuť pokrmů.

Všimli jste si slova „ušetří“?
Máte-li tedy na starost vybavení profesionální kuchyně, nechte si poradit od kuchařů, pokud sami kuchaři nejste! Právě oni jsou zodpovědní za přípravu pokrmů, kvůli kterým se do Vaší restaurace hosté rádi vracejí.

A na druhou stranu se i kuchařům skvěle pracuje. Na kvalitních konvektomatech retigo nešetřete! Ač to zní jakkoliv paradoxně, právě jejich pořízením ušetříte.
Je to jako s LED osvětlením. Prvotní investice je vyšší, ale vlastní provoz Vám náklady několikanásobně vrátí! A navíc se Vašim kuchařům bude podstatně lépe pracovat. A hlavně rychleji.

Budou-li Vaši kuchaři používat kvalitní konvektomaty retigo, určitě ubyde spousta zbytečných popálenin a drobných úrazů.

Čištění celého přístrojeje zajištěno integrovanou ruční sprchou. Se zaoblenými rohy vnitřního prostoru se nebudou nečistoty v koutech hromadit. Každé čištění bude dokonalé a beze zbytků nečistot, ke kterým se budete jen těžko dostávat!
A takto bychom mohli pokračovat až do soudného dne! Váš nový pomocník promluví za Vás!

bábovičky, pekáček