Nastartujte své tělo i mysl masáží


muž, ohnivá koule

Proč to ti lidé vůbec dělají? Proč tak hazardují se svým zdravím, ba dokonce se životem? Seskakují padákem, provozují létání na rogalu, milují riskantní rychlou jízdu automobilem, nebo na lyžích. No nic, asi potřebují zvýšit hladinu adrenalinu v krvi!
Je pravdou, že uvolňováním tohoto hormonu v lidském těle
· se vylepšuje lidská psychika,
· zvyšuje se síla stahu srdečního svalu,
· zlepšuje se ventilaci plic,
· rozšiřuje zorničky očí, takže do oka se dostane více světla,
· a mnoho dalšího – příznivého.

To je fakt. Dokonce někteří odborníci tvrdí, že se tím zvyšuje chuť na sex. Něco na tom bude. Ale proč si adrenalin musí ti lidé zvyšovat takovými děsivými sporty? Přece existuje daleko příjemnější uvolňování adrenalinu do krve!

Jestli jste nikdy nevyužili možnosti masáže, ale té erotické, pak opravdu netušíte, že, že adrenalin lze zvýšit i tímto způsobem.
Při erotické masáži
· nepřekonáváte rekordy,
· ani nevyčerpáváte tělo sportovními výkony,
· dokonce ani nepodléháte pozitivnímu stresu.

žena, blesky

Přesto se po ní budete cítit příjemně vyčerpáni, zato s obrovskou chutí do života! Tak trochu supluje skok padákem, nebo zběsilou jízdu sportovním automobilem na závodní dráze!

Nevěříte? Přesvědčte se!
Možná Vám bude stačit jen představa k tomu, abyste na vlastní kůži chtěli zažít jedinečné okamžiky s krásnou masérkou, která jemnými a správně cílenými doteky uvolňuje napětí Vašeho těla i mysli.

Budete prožívat úplně stejný pocit, jako u seskoku padákem. Zvýšenou srdeční činnost, zrychlený dech a neuvěřitelnou chuť na erotické zážitky. A na to poslední možná u seskoku padákem ani nepomyslíte. Jaká škoda!

Nemáte-li právě nyní možnost pustit adrenalin do svých žil jiným způsobem, probuďte své tělo i mysl erotickou masáží. Tu máte dostupnou kdykoliv. A co k tomu potřebujete? Jen odhodlání a čas.