Potřebujete změnit bydliště a vlastníte staré koncertní křídlo?

Velká váha a neskladnost nábytku je často velkým problémem při změně působiště nebo místa bydliště. Problém to však není pro naši firmu, která počítá se vším. Nebojte se nás oslovit a naši pracovníci pro vás udělají maximum. Vědí jak velké a váhově nadměrné předměty zajistit, aby nedošlo k uvolnění při nesení, a hlavně díky jejich zkušenosti a síle jsou schopni vyřešit každou situaci.

Nadměrná hmotnost ani nestandardní velikost nejsou žádným problémem. Na stěhování těžkých břemenjsme připravení, máme potřebné vybavení i větší počet pracovníků s bohatými zkušenostmi.

Nemůžete spát strachy, že při změně sídla vaší firmy nezvládnete svépomocí převézt těžký trezor?

I tady je místo pro ty, kteří už mají s podobným stěhováním těžkým břemen své zkušenosti. Fyzicky zdatní zaměstnanci spediční firmy totiž přesně vědí jak na to. Umí takto těžký trezor přenést a převézt na místo určení a vyložit tam, kam budete potřebovat. Nemusíte se obávat jeho poškození, protože každý z pracovníků je si vědom své odpovědnosti za svěřenou věc.

Umíme přemístit každý nadměrný předmět?

Pokud si nejste jisti, že právě váš nábytek je možné bezpečně přenést a naložit do auta, nebo bezpečně ho převézt, kontaktujte nás a my vám řekneme jakým způsobem, a jestli to opravdu půjde. Jsme zodpovědní a nebudeme vás říkat, že to zvládneme, i v případech, kdy by to opravdu nešlo. Nepřeceňujeme své síly, ale v každém případě se vynasnažíme, abychom pro vásstěhování těžkých břemen mohli provést.

Jaká je cena při stěhování těžkých břemen?

Jsme solidní firma, která vám dopředu řekne předkalkulaci, abyste předem věděli, kolik vás bude celá operace s přemísťováním vašeho nadměrného nákladu stát. Zakládáme si na tradici a profesionalitě při provádění všech prací. S námi můžete v klidu přemístit bytové, kancelářské i restaurační zařízení. Vždy budeme pečlivě střežit, aby žádná z vašich věcí přenosem nebo převozem neutrpěla.