Víte, kdy je nejtěžší uspět se žádostí o peníze?

Když pomineme nepříjemné finanční situace, které si člověk způsobil sám, pak je to jednoznačně v době, kdy je člověk mladý a snaží se postavit na vlastní nohy. Je to takové to typické hektické období, kdy nastoupíte do první práce, zakládáte rodinu a potřebujete bydlet. Děti jsou na cestě anebo už na světě a s nimi je pak přirozeně některý z rodičů doma. Jakmile v takové situaci požádáte u banky o půjčku na bydlení – což je běžný požadavek všech mladých rodin – pak se vám s velkou pravděpodobností stane, že neuspějete z důvodu nízké bonity.
britské libry – bankovky
Když máte příliš nízký věk, nízký plat, vysoké výdaje na domácnost, jeden z rodičů nevydělává, živíte malé děti, a ještě ke všemu byste si chtěli pořídit byt anebo dům, anebo jej rekonstruovat, pak jste z hlediska banky velmi rizikoví klienti, kteří nebudou mít dost peněz na splácení. A ten, kdo má vysokou míru rizika, že nebude schopný své závazky v budoucnosti splácet, může na smlouvu o úvěru zapomenout. Žádná banka mu ji nedá.
Jenže všichni moc dobře víme, že některé životní situace zkrátka není možné odložit, posunout, změnit anebo se jimi prostě nezabývat. Takže když žádáte o peníze na bydlení, tak je to prostě proto, že je nevyhnutelně potřebujete.
Pro podobnou životní situaci mají na českém finančním trhu pochopení snad jedině nebankovní společnosti. A to je skvělá zpráva, protože zde existuje takový poskytovatel úvěrů, který vám bude ochotný vyjít vstříc – například svou hypotékou bez doložení příjmu https://nebankovnihypoteky.net/hypoteka-bez-registru/.
bankovka 500 euro
Vzhledem k tomu, že se jedná o nebankovní hypotéku, tak byste měli počítat s jednou specifickou podmínkou – s ručením nemovitostí.
Je jasné, že takovou záruku většinou mladí lidé po ruce nemají, ale to nevadí. Ručení za ně může vyřešit kdokoli, třeba rodiče anebo blízcí přátelé, kteří budou ochotni ručit svým majetkem za finanční závazky svých blízkých.