Vrata, která perfektně ochrání váš majetek

Majitele rodinných domků disponují často také garáží. Garáž je prostor většinou vedle domu, kde si jeho majitelé schraňují svůj vozový park, případné nářadí a další věci, které se zkrátka do domu jako takového nevešly. Máte i vy takovýto prostor? Pokud ano, tak si určitě uvědomujete jeho důležitost, nachází se zde věci, které mají hodnotu v rámci desítek, mnohdy i stovek tisíc korun. Kvalitní ochrana je tedy primární. To je hlavní důvod, proč byste se neměli bát investovat do opravdu vysoce kvalitních a odolných garážových vrat , která se o to dokážou s přehledem postarat.

bílá garáž

Více variant, stejná funkce

Vrata se dnes nejčastěji nabízejí ve dvou nejzákladnějších variantách, které mají pochopitelně jak své plusy, tak také své mínusy. Pár věcí mají ale společné. Vypadají opravdu stylově a moderně, jsou odolné a dobře ochrání vaše věci proti zlodějům. Jejich ovládání je zcela automatizované, tudíž s tím nebudete mít absolutně žádné problémy. Jaké typy to tedy jsou? Nad jakými můžete přemýšlet?

· Výklopná vrata se, jak již název samotný napovídá, otevírají vyklopením, a to směrem ven. Je to velmi oblíbená varianta, která ale vyžaduje poměrně dlouhou příjezdovou cestu, protože je potřeba jistý prostor, aby se měla vrata kam otevřít. Velkou výhodou je to, že se tento typ nabízí v neuvěřitelně rozsáhlém množství dřevěných, ale i ocelových motivů.

garáž

· Sečná vrata se otevírají elegantněji a plynuleji, a to směrem nahoru, kolmo od země. Nespornou výhodou je to, že díky tomu získáte prostor jak před, tak za. Problémem nebude ani kratší nájezd, jako by tomu mohlo být u předchozího typu. Díky možnosti úplného „schování“ nebude problém zaparkovat i s většími vozy, s trochou šikovnosti dokonce i s dodávkami či terénními vozidly.