Síla intimního života


Intimní život je důležitým článkem každého dospělého člověka a bez něj by to jednoduše nešlo. Má účel nejen rozmnožovací, ale přináší také rozkoš a vášeň. Navíc při sexu produkujeme hormony, které mají pozitivní účinky pro tělo i duši.

zkumavka

Sexuální touha se týká mužů i žen a každý touží si intimní chvíle co nejvíce užít. Součástí sexuálního života je orgasmus, kterého se tolik každý snaží dosáhnout a při neuspokojení této touhy vzniká frustrace na obou stranách.
Jak si sexuální život vylepšit a navíc ještě intenzivněji užít orgasmus?
Kromě nahých těl k sexu patří také různé erotické pomůcky, podpůrné léky a mnozí znají také poppers.

Zaměříme se tedy právě na poslední jmenovanou záležitost, která je při sexu velice oblíbená a to nejen u heterosexuálů, ale také u homosexuálů.
Co vůbec tento název pod sebou skrývá?
V první řadě jde o slangový název pro skupinu chemických látek, kterým se zkráceně říká také nitráty. Můžete se s nimi v běžném životě setkat například u osvěžovačů vzduchů ve spreji, v čisticích prostředcích na kůži nebo na hlavy videorekordérů atd.

A v případě sexuálního života se s nimi setkáte v podobě malé praktické lahvičky, ve které se nacházejí právě jmenované nitráty a slouží k inhalování nosem.
Na základě takto provedené inhalace se dostaví do 2 sekund požadované účinky jako je jakási euforie, omámení a především uvolnění hladkého svalstva, které se nachází ve vagině a v konečníku.

Díky těmto účinkům si daleko více užijete nejen klasický sex, ale také anální a podpoříte vyvrcholení formou orgasmu, který bude daleko silnější a delší. Tyto pocity následně trvají 1-2 minuty a zažijete opravdu úžasné pocity, které váš sexuální život obohatí.

balet

Ale i tady je potřebné držet se pravidla všeho s mírou, abyste si nepoškodili intenzivním používáním nos a také plíce. Poppers nejsou zařazené na seznam drog a návykovost je minimální.